avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare date carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare date carte de munca

Sotia mea a pierdut cartea de munca. Pentru a se pensiona a solicitat in scris arhivei societatii la care a lucrat (IPROMET SA Bucuresti) inscrisuri care sa dovedeasca activitatea desfasurata. Arhiva respectiva nu a raspuns solicitarii, iar contactata telefonic a justificat ca "sunt ocupati si nu au timp pentru asa ceva". Ce se poate face in aceasta situatie? Solocitarea a fost facuta inca din luna martie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 16 Noiembrie 2017
In acest caz, sotia dvs poate sesiza ITM-ul sau poate actiona in instanta societatea in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca nea_marus nea_marus sotia a lucrat inainte sa ramana gravida la o firma de croitorie.dupa ce a nascut a baneficiat de indemnizatia de crestere a copilului timp de 2 ani acum a ... (vezi toată discuția)
Carnet de muncã pierdut tomileia tomileia Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)