avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisia de disciplina

Sunt personal contractual intr-o institutie publica, subordonata aparatului central. Deoarece "m am trezit" membru in comisia de disciplina, doresc sa stiu in ce baza /cum se constituie aceasta comisie alcatuita din presedinte, secretar si 2 membri+ supleantii acestora? Ca si functionare, ne ghidam dupa codul muncii CAPITOLUL 2 - Răspunderea disciplinară?
Cel mai recent răspuns: mmica , utilizator 15:51, 16 Noiembrie 2017
Procedura disciplinara pentru personalul contractual este reglementata de Codul muncii, care stabileste ca aplicarea sanctiunii disciplinare va urma etapei de cercetare prealabila, conform art.251.

Astfel , printr-o decizie de numire sau prin regulamentul intern al institutiei se poate decide componenta comisiei de disciplinara .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de cercetare disciplinara prealabila maria isabela maria isabela Pentru cercetarea disciplinara prealabila a Sefului de serviciu din cadrul Serviciului de Apa organizat in subordinea consiliului local, consilierul local este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare comisie de disciplina Dan1963 Dan1963 Sunt invitat la comisia de disciplina, la serviciu, in calitate de acuzat. Am voie sa inregistrez si sa folosesc dupa aceea, daca este cazul, ... (vezi toată discuția)
Decizie numire comisie de disciplina claudia_cristina claudia_cristina Buna, As avea nevoie de un formular de decizie de numire a comisiei de disciplina in cazul unei cercetari disciplinare a unui angajat. Daca cineva are un ... (vezi toată discuția)