avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva reparatii imobil si inchiriere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva reparatii imobil si inchiriere

Buna ziua,
am urmatoarea situatie: Cladire veche cumparata prin licitatie cu TVA scutit.Pot sa deduc TVA aferent reparatiilor si modernizarilor efectuate la acest imobil?
In acest caz cum e bine sa facturez chiria chiriasilor scutit sau cu TVA?Daca deduc TVA la reparatii si facturez chiria in regim de scutire, trebuie sa ajustezi TVA -ul aferent reparatiilor si modernizarilor?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)
Calculez prorata florentyna florentyna in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu. in aceste cladiri si pe ac terenur imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva si/sau notificare chirie crinarug crinarug Am sa va rog sa-mi spuneti parerea Dvs. in urmatoarea problema: In 2006 societatea A (neplatitoare de TVA - deci nu s-a dedus TVA) cumpara teren cu imobil de ... (vezi toată discuția)