Bună ziua. Pe 14 octombrie am încheiat partajul cu fostul sot, în urma căruia apartamentul în care locuiam împreună mi a revenit în totalitate mie. Menționez ca partajul a fost făcut de comun acord plătindu I fostului soț o suma de bani. A trecut cele 30 de zile de la încheierea partajului dar fostul soț nu vrea sa părăsească apartamentul pe motiv ca momentan nu are unde pleca. Cui sa mă adresez legal? În câte zile as putea sa l dau afară dacă mă adresez cuiva legal? Va rog sa mi răspundeți pentru ca sunt disperată. Va mulțumesc anticipat pt răspuns.
Buna seara
Prin executor judecatoresc sau printr0un avocat notificati-l legal.
Daca evacuarea este prevazuta in sentinta atunci solicitati-o prin executor judecatoresc
Daca nu este prevazuta atunci va trebui sa o solicitati prin procedura de urgenta prevazuta de art 1040 si celelalte C.Pr.Civ.
Evacuare concubina
Isabela30
In apartamentul meu bun propriu sta sotul meu impreuna cu concubina am facut o plangere la politie pentru evacuarea acesteia si am primit raspuns sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Evacuare
manix960
Am cumparat un apartament, iar fostul proprietar intarzie plecarea invocand diverse motive (data plecarii a fost stabilita in contractul de vanzare/cumparare). ... (vezi toată discuția)