avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Am cumparat un apartament, iar fostul proprietar intarzie plecarea invocand diverse motive (data plecarii a fost stabilita in contractul de vanzare/cumparare). Care sunt caile legale de evacuare a acestuia?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:18, 6 August 2009
Daca aveti prevazuta ca si clauza in contract faptul ca pentru neexecutare a obligatiilor puteti interveni prin executor atunci mergeti la executorul judecatoresc, daca nu .... la instanta de judecata.
Il dati in judecata solicitand evacuarea!
Atasati la cerere contractul de vanzare -cumparare !
In prealabil puteti sa il notificati prin executorul judecatoresc sa parasesca apartamentul!B-)
daca contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat in mod valabil , iar fostul proprietar refuza sa paraseasca imobilul, notificati-l in prealabil prin executorul judecatoresc.
daca refuza puteti introduce actiune in instanta pentru evacuare . solicitati si plata cheltuielilor de judecata pe care le veti face .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostii proprietari refuza sa plece din apartamentul pe care l-am cumparat anamaria_oprisan87 anamaria_oprisan87 Buna ziua! si eu ca si multe alte persoane am o problema destul de dificila. am cumparat un apartament din care fostii proprietari refuza sa plece. din data de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare GMPa GMPa Sunt in proces sa cumpar un apartament prin intermediul unei Agentii. In apartament mai sunt lucruri ale fostului proprietar. Se pare ca Agentia s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare nicole1987 nicole1987 Buna ziua, am si eu o problema si vreau sa ma lamuriti daca se poate am cumparat un apartament contractul de vanzare - cumparare s-a facut la notar dar in ... (vezi toată discuția)