avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE TEREN AGRICOL(EXRAVILAN)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE TEREN AGRICOL(EXRAVILAN)

Am un teren agricol extravila(1Ha)mostenire de la mama mea care se afla in titlul de propietate al atatalui meu vitrg,cand s-a emis TDP mama mea decedase si tot terenul a fost inscris la tatal meu vitreg.Aceasta suprafata de teren a fost trecuta la pozitia mea din Regitru Agricol al Primariei din anul 1992 pe care l-am folosit si am platit taxele si impozitele pana in prezent.Am avut si o sora vitrga(dupa mama)care a decedat acum un an si TDP se afla la familia ei in originar.
Va rog frumos sa ma infurmati cum pot deveni proprietar de drept al acestui teren!
Multumesc pt informatie!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:43, 16 Noiembrie 2017
Buna seara,
Va trebui sa va adresati fie unui notar fie instantei sa dezbateti mostenirea de pe urma mamei si, daca nu a avut descendenti, de pe urma surorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa ambii parinti decedati Anjelique Anjelique In urma cu 24 de ani a decedat tatal meu iar eu si sora mea am cedat partea noastra , mamei , ea devenind mostenitor deplin din anul 1992 . Asa am crezut ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua un sfat va rog suntem 5 frati mama noastra a decedat in anul 2000 Lasand In urma un teren de 1000 mp. avem titlu de propietate pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
Nulitatea partiala a certificatului de mostenitor petrepetrica petrepetrica buna ziua va rog sama ajutati cun raspuns an 1992 bunica mea a decedat ea a avut 3 copii dintre care fata cea mare era mama mea an 1994 sa emis un titlu de ... (vezi toată discuția)