Buna ziua un sfat va rog suntem 5 frati mama noastra a decedat in anul 2000 Lasand In urma un teren de 1000 mp. avem titlu de propietate pe numele mamei noastre sora noastra detine acest titlu de propietate si detine si un cadastru intravilan pe suprafata terenului dar ea nu vrea sa ne dea titlu sa facem succesiunea la notar suntem delclarati toti mostenitori la notar dar am si eu In copie titlu de propietate va rog Indrumatima ce tre.sa fac sa Optin partea mea din teren de la mama mea va multumesc frumos
introduceti in instanta actiune de partaj succesoral.
in actiune indicati in posesia cui se afla actele si solicitati instantei sa puna in vedere surorii sa le depuna (daca sunt mai multe decat cel pe care il aveti in copie, care, de altfel, va este suficient.)
Buna ziua cu rugamintea sa mai Imi da-ti un sfat sunt de acord toti mostenitorii avem titlu de propietate si cadastrul pe toata suprafata de 600 mp.va rog sa ma Indrumati unde tre.sa merg sa optin partea mea din teren care mise cuvine din partea mamei mele si ce acte mai am nevoie va multumesc frumos