avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie

Buna,sotul meu lucreaza in Belgia,am doi copiii.Primul copil este doar pe numele meu in certificatul de nastere,este dintr-o alta relatie.Vrem sa facem alocatie la copii acolo,suntem trecuti la intretinere toti 3 la sot.Primul copil are dreptul la alocatie din Belgia?Eu cu copiii suntem in Romania.

Alte discuții în legătură

Alocatie nou nascut Iogen Iogen Eu cetatean roman casatorit cu filipineza. Pentru ca ea nu are ambasada in Romania nu putut temporar sa isi schimbe numele in pasaport. Avem un copil nascut in ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii in spania segovia_48 segovia_48 Ce drepturi au copiii de naţionalitate română nascuţi în Spania referitor la alocație ? Copiii ( de 11 și 7 ani) au certificat de naștere romanesc și ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)