avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cota indiviza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cota indiviza

Am o proprietate, la bloc. E un complex format din 4 blocuri. S-a facut o sedinta la care nu am participat. participantii au hotarat sa isi imparta curtea interioara (spatiul comun) in 31 de locuri de parcare. Sunt 36 de ap. Unii din participanti si au atribuit 3 locuri. Isi vor monta T-uri. Cei care nu au participat practic nu vor mai avea unde sa parcheze, pe spatiul vomun. Cum se poate solutiona?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:36, 17 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea atacarii in instanta a respectivei hotarari
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum, niste oameni normali nu pot sa hotarasca asa ceva.
Asa cum a spus si @ynocentta, intai discutati cu onor conducerea asociatiei dvs. - sau chiar ei si-au atribuit cate 3 locuri de parcare - si daca situatia nu se rezolva pentru toate apartamentele, mergeti in instanta si anulati acea hotarare a AG (vedeti daca a fost o sedinta de AG, vedeti daca aceasta sedinta a fost legala, cititi procesul verbal, vedeti daca hotararea respectiva a fost afisata la avizierul as. prop.
Banuiesc ca multe din cele aratate mai sus nu s-au indeplinit, asa ca nu o sa fie o problema sa le dati peste nas. A fost o haiduceasca!
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare la comun - vecinii isi bat t-uri blocatoare nea_pandele nea_pandele Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de ... (vezi toată discuția)
Acces restrictionat in curtea blocului tehnicianu tehnicianu Buna ziua, sunt proprietar al unui apartament in contractul caruia se mentioneaza ca s-a transmis in coproprietate fortata si perpetua suprafata indiviza de ... (vezi toată discuția)