avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Am un baietel care pe 10 februarie 2018 va implini 2 ani. Intentionez sa imi depun dosarul pentru obtinerea stimulentului de insertie. Daca incep serviciul pe 11 decembrie voi primi stimulentul? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 19 Noiembrie 2017
10 dec e intr-o duminica. Angajatorul nu are program de lucru in weekend. Stiti cumva daca se poate face cerere de reintoarcere cu o data ce pica in weekend ? Multumesc mult.
Da, se poate face asa ceva ... doar ca reluarea efectiva a activitatii se va face in prima zi lucratoare dupa aceasta data.

Art.2553 C.civ. - Termenul stabilit pe zile
(1) Când termenul se stabileşte pe zile, nu se ia în calcul prima şi ultima zi a termenului.

(2) Termenul se va împlini la ora 24,00 a ultimei zile.
Multumesc mult. Lamurita.
Pentru a elimina orice problema voi face cerere de reintoarcere cu data de 04 dec.
Este mai bine asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post Diore Diore Buna seara! Am o intrebare. Si as dori un raspuns. Dupa mai multe cautari pe google, unde nu m-am lamurit deloc, m-am gandit sa postez aici. In fisa ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Useralina Useralina Copilul implineste 2 ani pe 21 feb 2018. Daca am calculat corect, pentru a primi stimulentul de insertie ar trebui sa ma intorc la serviciu in 23 dec ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna zile calendaristice cretzustancu cretzustancu Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta. Am lasat la o firma de reparatii un telefon defect in garantie. Dupa regulile lor reparatia trebuia ... (vezi toată discuția)