avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reînnoire pașaport românesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reînnoire pașaport românesc

Buna seara, am pasaportul expirat din februarie si am doar cartea verde de aici din spaña de ce acte am nevoie sal renovez si cit costa multumesc
Cel mai recent răspuns: Natalka , utilizator 14:58, 2 Decembrie 2017
Bună dimineața,
Depinde de cartea de identitate. Dacă și aceasta este expirată, nu puteți reînnoi pașaportul, dar puteți opta pentru pașaport CRDS (acte necesare: pașaport anterior, dovada rezidenței, certificat de naștere și de căsătorie). Dacă nu este expirată depuneți cerere prin econsulat.ro la consulatul de care aparțineți și solicitați pașaport simplu electronic. Prețul pentru ambele variante este de 59 de €, iar actele necesare sunt aceleași.
Buna ziua, eu am pasaportul expirat si buletinul sunt in spaña sii certificatul de nastere l am pierdut am doar o copie de el,aici am cartea verde si carnetul de conducere español, as putea obtine vrun act la ambajada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cu rezidenta in strainatate Luciana Paula Luciana Paula Va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare: Poate sa isi renoveze fratele meu pasaportul expirat cu rezidenta in Spania daca nu a avut niciodata buletin? (Nu ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate in regim de urgenta pentru cei stabiliti in alte tari ioni9155 ioni9155 Buna seara, Sunt stabilit de 14 ani in Anglia, iar buletinul si pasaportul romanesc sunt expirate, singurele acte valabile fiind pasaportul britanic si ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)