avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce acte sunt necesare pt imputernicire la banca, unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce acte sunt necesare pt imputernicire la banca, unde exista fondul de rulment al asoc. de pr.?

Buna ziua. Am preluat o asciatie de pr. care are in banca un fond de rulment. Fosta administratora a murit si era singura care avea acces, ea fiind de fapt si singura ce conducea asociatia. Fostul presedinte murind de cativa ani. Intrebare: Ce documente trebuiesc ca noul presedinte sa aiba acces la fond?. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:21, 17 Noiembrie 2017
mergeti cu o copie dupa decizia comitetului in care sunteti desemnat sa aveti acces la cont.
E bine sa aveti si registrul original.
Nu este bine ca o singura persoana sa aiba acces la cont.
Noi avem cont la CEC Bank. La deschiderea contului am prezentat (ni s-a impus) Hot. AG de alegere a presedintelui, acesta avand prima semnatura.
A doua semnatura este a administratorului. Pentru acesta a fost necesara copia sedintei de comitet ex. prin care s-a decis angajarea administratorului.
Nu stiu cum este procedura la alte banci, dar consider ca ar trebui sa fie asemanatoare.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea presedintelui asociatiei de proprietari bcory bcory Buna seara, Va rog sa imi dati un sfat cum sa procedez cu presedintele Asociatiei de Proprietari caruia i-am adresat in scris o cerere la care nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare - fondul de rulment ContSters295342 ContSters295342 buna seara, Anul trecut fosta administratora \\"a furat\\" cam 31300 ron ( am facut expertiza si asteptam un raspuns ), dar nu asta este problema si ... (vezi toată discuția)
Administratora blocului refuza sa mai plateasca furnizorii si sa mai calculeze intretinerea blocului chirias chirias Va rog sa ma ajutati cu un sfat legal in privita urmatoarei probleme: admnistratora blocului in care locuiesc a inceput sa manifeste tot felul de capricii , ... (vezi toată discuția)