avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat din magazin

Buna ziua. Zilele trecute am fost intr un carrefour express de la mine de prin zona si am furat un lapte cu gust de ciocolata de 3.69 lei. La iesire am fost prin de seful magazinului care a sunat la politie. A venit politia si m au dus la sectie unde am fost amprentat, mi s au luat declaratii si mi s a facut proces verbal. Credeti ca o sa risc dosar penal sau ceva asemanator?? Tin sa mentionez ca sunt minor, e prima oara cand mi se intampla asa ceva, iar seful de magazin nu a depus plangere, la sectie mi s a zis ca nu are ce sa mi se intample, doar sa fiu cuminte, insa cand am ajuns la declaratii domnul de acolo mi a zis ca s ar putea sa primesc o citatie daca va fi cazul...
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Cristi Ioan, utilizator
Se intocmeste dosar penal.
Avand in vedere situatia de fapt prezentata, probabil se va dispune renuntarea la up.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Se intocmeste dosar penal.
Avand in vedere situatia de fapt prezentata, probabil se va dispune renuntarea la up.


Puteti sa fiti mai explicit?
~ Conținut șters la cerere ~
La ce ati furat nu veti avea cazier dar dosarul penal se va instrumenta conform legii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am inteles. De cazier ma intereseaza. Multumesc pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Renuntarea la urmarirea penala apare in cazier ? Ciprian8971 Ciprian8971 Buna seara. In urma cu o saptamana am furat un obiect din Carrefour prin scoaterea sistemului de alarma cu un dispozitiv improvizat. Am fost oprit de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am fost prins cu 3 ciocolate furate din magazin.mau ... Popa Fanita Popa Fanita Buna ziua.Am fost prins cu 3 ciocolate furate din magazin.Mau amprentat si fotografiat si au zis ca imi fac dosar penal.Prejudiciul a fost de 12 lei.Ce mi se ... (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de ajutorul d-voastra Kudos Kudos Bineiteles ca daca nu faceam o porcarie nu aveam nevoie de ajutor...Asadar..sa va zic patania mea.Intr-o seara ma plimbam cu prietena mea si cu inca 2 fete ... (vezi toată discuția)