avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Buna ziua va rog mult sa ma ajutati sau sa ma indrumati cum ar trebui sa procedez.
Mi s-a pus o proprire pe conturi di cauza unei masini Dacia care apare la fisc cum ca am cumparat-o eu de la o firma Sc Plenum impex srl,in 2001.Tin sa precizez ca apare la fisc o factura fiscală și o copie de buletin a mea dar semnatura nu este a mea....
Ce vreau sa spun ....eu nu am cumparat si nu am avut aceea masina niciodată.....banuiesc ca cineva cu o copie de a mea de buletin a facut acea factura......cum trebue sa procedez...
Multumind anticipat,va rog mult sa ma ajutati .....am de platit 3700ron
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:02, 17 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia mentionata nu puteti solutiona decat prin instanta de judecata
Daca nu stapaniti procedura apelati la persoana specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism care nu mi-a apartinut, apare la finante cu datele mele zulg zulg Am fost acum o luna sa-mi platesc impozitul la autoturismul meu personal. Aflu de acolo ca detin inca un autoturism (o dacie veche) din 2004, la care nu s-a ... (vezi toată discuția)
Contract v/c cu acte false alex.ungureanu alex.ungureanu Bună. În urma vânzării unei mașini m-am dus cu contractul de înstrăinare-dobândire pentru a scoate fiscal. Acolo doamna m-a refuzat pentru că în loc ... (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)