avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie alimentară
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie alimentară

Bună seara!Am divorțat anul acesta și am obținut custodia copilului,iar fostul soț trebuia să plătească o pensie alimentară 1/4 din minim pe economie,au trecut cateva luni de la definitivarea hotărârii de divort și el nu am dat nici macar un ban pt creșterea copilului,ce pot face?
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Mamica27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:05, 25 Noiembrie 2017
Apelați la un executor judecătoresc, care să pună în executare hotărârea Instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)
Probleme plata pensie de intretinere, refuz retinere si virare de catre angajator ContSters36960 ContSters36960 Buna seara, am divortat prin acord, am un copil minor care a ramas in intretinerea mea, custodia este comuna iar instanta a hotarat ca tatal minorului sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu pensia alimentara,copil 8 ani,locuiește ... Steli123 Steli123 Bună ziua! În legătură cu pensia alimentara,copil 8 ani,locuiește cu mine( mama),tatăl nu îl ia ,poate o ora sau doua pe luna,la doua luni..și ... (vezi toată discuția)