avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot ceda drepturile administrative din firma pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot ceda drepturile administrative din firma pe care o dețin?

Buna ziua.ma numesc Georgiana si sunt administrator unic al unei firme care activeaza in industria textila.s.au strans cateva datorii, dar eu as vrea sa renunt la ea.cum o pot ceda fara ca persoana care o preia sa nu plateasca(cel putin pe moment) stopajul la sursa.vreau sa renunt la ea cat mai repede.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: georg!ana , utilizator 19:25, 18 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, dar nu mai pot ramane in pozitia respectiva.sper sa pot rezolva prin metoda pe care mi.ati recomandat.o.
Am incercat clarificarea, dar situatia e mai complicata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma retrag dintr-un srl cu datorii la stat? MarcelaF MarcelaF Sunt asociata cu 95% intr-un SRL, iar fiica 5%. Avem datorii la stat, iar fiica mea doreste sa le plateasca cu intarziere. Eu cat mai repede. Nu ne ... (vezi toată discuția)
Apartament A9theR A9theR Buna ziua va rog daca se poate face ceva legal in situatia: Sot-sotie(el moare) au avut 3 copii: A-barbat decedat cu 2 copii(nepoti) B-barbat decedat cu 2 ... (vezi toată discuția)
Preluare srl cu datorii la banca? bogdancroitoru bogdancroitoru Preluare SRL cu datorii la banca? Buna ziua, administrez un SRL inregistrat acum 5 ani, dar cu activitate doar de la sfarsitul anului trecut. Practic ... (vezi toată discuția)