avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata inventar

Buna ziua,este legal sa mi se opreasca bonurile de masa deoarece refuz sa platesc un inventar ?mentionez ca nu am fost prezenta la acest inventar deoarece eram in concediu de odihna.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Gabi10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabi10 , utilizator 21:27, 18 Noiembrie 2017
La nivel de angajator sunt prevazute condiții de acordare a tichetelor de masa?
In Ccm este specificat doar atat:ca angajatorul va acorda lunar salariatilor tichete de masa iar daca din diferite motive salariatii nu vor primi tichete angajatorul trebuie sa acorde contravaloarea neta in bani o tichetelor neacordate.Mentionez ca in fisa postului nu este trecut faptul ca eu trebuie sa achit aceste inventare avand o functie de conducere si ca trebuie doar sa asist la efectuarea corecta a inventarelor.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Gabi10, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa ContSters83715 ContSters83715 am contract individual de munca ca traducator si interpret. cine are dreptul la bonuri de masa? cine hotaraste asta? daca seful a refuzat sa mi le dea, are ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator tichete de masa ionelmic ionelmic Buna ziua, va rog sa ma informati daca o societate comerciala acorda angajatilor tichete de masa si unei persoane i se refuza acest drept pe motiv ca a refuzat ... (vezi toată discuția)
Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)