avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel simplu - proces fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel simplu - proces fond

Avocatul meu a facut un apel "simplu" intr-un proces de fond in care am pierdut prin respingerea actiunii, "cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare".

Apelul simplu a fost facut in a doua zi dupa publicarea deciziei pe portal.just.ro, fara a astepta comunicarea deciziei.

In prezent, hotarerea nici macar nu a fost redactata.

Duminica expira termenul de 30 zile. Trebuie sa depun pana duminica motivarea apelului? Sau pot sa astept linistit sa mi se comunice hotararea si apoi sa depun motivele de apel in 30 de zile.

Am inteles ca apelul simplu (cel in are se contesta hotararea, urmand a se preciza motivele ulterior) se foloseste in ordonante, dar nu si in procesele de fond.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Maki4, utilizator
Sau pe scurt: se pot depune motivee de apel dupa comunicarea hotararii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Maki4, utilizator
Motivele de apel se depun dupa comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea unei hotarari judecatoresti se face in 7 zile de la pronuntarea ei? integrity integrity Mai este actuala prevederea Cod Proc. Civ art 261 (3) \"Hotărârea se va comunica părţilor, în copie, în cazul în care este necesar pentru curgerea ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat/contestat-solutie Alexandru081990 Alexandru081990 Buna ziua, Anul trecut in luna aprilie mi s-a retinut permisul pentru o perioada de 30 zile pentru depasire pe linie continua simpla. Am contestat procesul ... (vezi toată discuția)