avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un egiptean in Franta, certificat de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un egiptean in Franta, certificat de casatorie românesc

Buna ziua,eu am fost căsătorită in România cu un cetățean roman,stau in franta(Paris),am divorțat aici ,am tradus și legalizat divorțul după care după 6 luni avocatul a redeschis un proces in baia mare pentru a fi in evidentă cu divorțul .dupa încheierea sentinței eu m-am căsătorit la Paris cu un cetățean egiptean.intrebarea mea este ce proceduri sa fac sa legalizez căsătoria de aici in România ,cum a-și putea sa mergem in vacanța in România împreuna (precizez ca el nu are documente de ședere in Franța doar pașaportul egiptean)si eventual cum pot sa obțin acte legale românești .multumesc in avans pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Eldibisabella , utilizator 22:16, 30 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casatoria trebuie inregistrata si in tara, la starea civila din orasul dvs de resedinta.
Mulțumesc dar a-și dori mai detaliat dacă se poate (acte necesare)cu stimă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre un cetatean roman si o persoana gaboneza AlexFares AlexFares Buna ziua! Sint cetatean roman, stabilit de doi ani in Franta, in regula cu toate actele si vreau sa ma casatoresc cu o persoana de nationalitate gaboneza, ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean apatrid ioana.h ioana.h Ce documente sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean apatrid, cu pasaport egiptean, nationalitate palestiniana? (vezi toată discuția)
Este cineva care ma poate sfatui ce trebuie sa fac si cum???? gyny_georgy gyny_georgy Sunt romanca si tocmai m-am casatorit cu un cetatean egiptean . El este acum in Egipt si vreau sa vina cat mai curand in Romania pentru intregirea ... (vezi toată discuția)