avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este cineva care ma poate sfatui ce trebuie sa fac si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este cineva care ma poate sfatui ce trebuie sa fac si cum????

Sunt romanca si tocmai m-am casatorit cu un cetatean egiptean .
El este acum in Egipt si vreau sa vina cat mai curand in Romania pentru intregirea familiei.
La Starea civila a Primariei unde locuiesc (in Romania) tocmai am depus actele necesare pentru a putea inregistra casatoria (certificatul de casatorie tradus in limba romana - legalizat , certificatul lui de nastere original si tradus , copie de pe pasaportul lui , declaratie notariala cu privire la numele lui dupa casatorie ,etc).
Ce acte imi sunt necesare pentru a putea face si trimite o invitatie sotului mea si unde unde trebuie sa merg?

Va multumesc anticipat,cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare acte cetatean egiptean pt casatorie laraiva laraiva Buna ziua! Sunt romanca si urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean. El este acum in Egipt,dar vine curand in Romania.Tot in Romania vrem sa ne si ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean egiptean in romania. violetacez violetacez Buna ziua! Am si eu intrebare ce acte ii sunt necesare unui cetatean egiptean pt a se casatori in romania, am inteles ca este necesara apostila conventiei de ... (vezi toată discuția)