avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Fond comun la bloc , fara Asociatie de locatari, ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Fond comun la bloc , fara Asociatie de locatari, proprietari

Daca un locatar al blocului face pe gospodarul , in sensul ca convoaca locatarii la o sedinta ca asa vrea el sa schimbe usile , interfonul , aduna banii care considera el necesari , zice el ca este Fond comun , impune un termen de colectare a banilor dupa un grafic de el facut , si pune conditie ca cine nu cotizeaza nu va primi cheile de la intrare in apartament. Eu nu sunt de acord cu spiritul sau de intreprinzaror , in sensul ca daca are gusturi si ambitii personale , sa faca pe banii lui si apoi sa afiseze cheltuielile sale in vederea recuperarii totale sau partiale. Multumesc. Cu stima.
Cel mai recent răspuns: victor1906 , utilizator 09:11, 21 Noiembrie 2017
Intr-un bloc sunt necesare uneori reparatii in spatiul comun ia r daca nu exista asociatie infiintata care sa gestioneze partile comune trebuie ca toti proprietarii sa se inteleaga cu privire la necesitatea reparatiilor si resursele necesare repararii.
victor1906 a scris:

Daca un locatar al blocului face pe gospodarul , in sensul ca convoaca locatarii la o sedinta ca asa vrea el sa schimbe usile , interfonul , aduna banii care considera el necesari , zice el ca este Fond comun , impune un termen de colectare a banilor dupa un grafic de el facut , si pune conditie ca cine nu cotizeaza nu va primi cheile de la intrare in apartament. Eu nu sunt de acord cu spiritul sau de intreprinzaror , in sensul ca daca are gusturi si ambitii personale , sa faca pe banii lui si apoi sa afiseze cheltuielile sale in vederea recuperarii totale sau partiale. Fapta lui este ilegala , fiind vorba despre evaziune fiscala , prin faptul ca nu poate emite chitanta fiscala pe sumele de bani ceruta de el , deci taxele catre stat sunt eludate.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz cheltuieli nejustificate la bloc victor1906 victor1906 Buna ziua. Daca un locatar al blocului face pe gospodarul , in sensul ca asa vrea respectivul sa schimbe usile de la intrare , interfonul ( este interesul lui ... (vezi toată discuția)
Îngrijire parte comuna sanda123 sanda123 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 2 nivele, cu acoperis de tigla, a carui pod este considerat uscator. Majoritatea locatarilor isi intind hainele acolo, dar ... (vezi toată discuția)
Suportarea si repartizarea cheltuielilor pansela pansela Desi am contorizare individuala la toate serviciile , Asociatia de proprietari ma obliga la plata unei taxe de apartament fara sa imi livreze nici un ... (vezi toată discuția)