avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate!

Buna ziua!Am o cabana intr o zona de munte si a intrat cineva in curte cu oile si a facut dezastru pe acolo.Am poarta si a deschis poarta si a intrat.ce pot face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Viorel GRADINARU , Mediator 01:50, 19 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere penala pentru violare de domiciliu si distrugere(daca este cazul).
Sa depun plangere la Politie?Si am nevoie de ceva dovezi,poze,martori?

Depuneti plangere penala pentru violare de domiciliu si distrugere(daca este cazul).

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti probe, este bine sa le indicati.
Va multumesc din suflet!Numai bine!

Daca aveti probe, este bine sa le indicati.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia cu judecata nu cred ca va avantajeaza. Gasiti o cale de mijloc. Apelati la un mediator si in cadrul procedurii de mediere formulati pretentii de despagubire proportionale cu pagubele reale. Daca " baciul" este un om responsabil, sigur veti fi in castig si veti ramane si preteni. Daca e sa parafrazam pe cineva " Alegeti oaia !" . Poate aveti nevoie pe viitor de produse specifice direct de la sursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii vargadm vargadm Buna. As avea o intrebare! Fost prietena a chemat politia in timp ce eu imi puneam lucrurile in masina! Spunea ca am intrat cu chei furate in timp ce locuiam ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol... ashur ashur Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)