avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum platesc impozite pt scris de articole in lb ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum platesc impozite pt scris de articole in lb engleza?

Buna ziua, eu scriu articole in lb engleza pentru un site din SUA si as dori sa stiu cum pot face sa platesc impozite aici la noi. Trebuie PFA? Ma incadrez la drepturi de autor?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa pentru redactare articole online (content writer) AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, Lucrez ca freelancer pe un site international (Upwork se numeste) de unde am un venit lunar. Scriu articole si review-uri pt diversi clienti din ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ma inregistrez platitor tva pt pfa? AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, am deschis de curand un PFA cod CAEN 5819 (alte activitati de editare) si scriu articole in lb engleza cu scop de marketing. Veniturile imi vin din ... (vezi toată discuția)
Cum declar venit si platesc impozit pt redactare articole in lb engleza AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, Am inceput sa fac venituri pe net din redactare de articole in limba engleza. Sunt anumite site-uri pe net unde clienti din toata lumea posteaza ... (vezi toată discuția)