avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intretinerea relatiilor sexuale cu un minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intretinerea relatiilor sexuale cu un minor

Acum cateva luni am intretinut relatii sexuale cu o fata de 14 ani, stiam ca este minora dar nu stiam ca are aceasta varsta, in urma acestui act ea a ramas gravida. Parintii fetei au aflat, am discutat si a ramas sa il dea spre adoptie in spital, sau sa il lase acolo. Cei de la primarie de la asistenta sociala sau asa ceva, sau sesizat, la fel si politia, familia fetei nu a depus plangere dar eu am recunoscut in fata autoritatilor , printr-o declaratie. Declaratie in care am fost constrans sa scriu ce mi se spune. Si eu si fata am fost deacord cu ce sa intamplat intre noi, in urma unei relatii pe care am avut-o , parintii au inteles si ei , dar problema este ca eu am dat declaratie si am recunoscut, ce mi se poate intampla. Care sunt demersurile urmatoare si cum as putea scapa din aceasta problema? Mentionez faptul ca sunt major, am 19 ani, iar fata va implini petse cateva zile 15. Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Alin12344321 , utilizator 21:47, 18 Noiembrie 2017
Incercati sa va angajati avocat ca sa va aparati cat mai bine.
Va fi foarte dificil sa va apărați deoarece toti vor fi împotriva dvs. în afara de propriul avocat.
Sunt sanse destul de mari sa ajungeți dupa gratii daca avocatul nu o sa va apere foarte bine.
Ati putea si scăpa de pedeapsă dar este de analizat în concret si depinde de mai multe lucruri.

Ar trebui ca deja sa aveti avocat angajat daca exista deja dosarul penal.
Conteaza enorm acest lucru.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
De ce lucruri depinde pentru a putea scapa? Aveti idee?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Alin12344321, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)