avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROCES CU OMV
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROCES CU OMV

Buna ziua ,
Am un proces cu OMV Petrom , legat de un teren proprietatea mea in subsolul caruia exista o conducta( magistrala) prin care se transporta gaz si care este de mare risc.Mentionez ca toata suprafata este afectata de zona de siguranta care inghite si zona de protectie. Am cerut o renta pe care am vrut sa o fundamentam dar nu am reusit si acum asteptam o pronuntare nu tocmai in favoarea mea. OMV-ul s-a comportat ca un ONG care face totul in interes national si s-a substituit statului ca si cum e TRANSGAZUL.In caz de solutie nefavorabila pot dupa tot traseul legal sa ma adresez CEDO, daca nu mi se pare judecata corecta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters408428 , utilizator 10:15, 19 Noiembrie 2017
Sper ca aveti un avocat angajat in cauza respectiva,un astfel de proces necesita asistenta de specialitate,Dupa ce epuizati caile de atac interne puteti sa va adresati CEDO dar trebuie sa intelegeti ca nu se rejudeca cauza dvs,ci se verifica doar daca v-a fost incalcat vreun drept prevazut in Conventia Europeana a Drepturilor Omului .Din punctul meu de vedere sansele la CEDO sunt infime ,concentrati-va pe caile de atac .Succes.
Multumesc mult!
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult de raspuns dar cei de la OMV se folosesc de faptul ca, conducta este veche din 1960 si ceva si nu as fi indreptatita la nici un fel de despagubire sau indemnizatie acuzandu-ne ca am luat terenul tocmai cu acest scop, lucru fals, pentru ca in cartea funciara nu era trecuta servitutea legala si nici obligatiile cu insemne pe teren ,nu existau.Suntem considerati ca am speculat acest lucru pentru a obtine " bani nemunciti" Nici vorba de expropriere ,s-ar deschide cutia Pandorei.Va multumesc inca o data!
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
ContSters408428, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala cedo ovidiut1967 ovidiut1967 Am o intrebare va rog , CEDO judeca doar cazuri indreptate impotriva statului de a carui nationalitate apartine cel care a depus plangerea ? Motivul ptr care ... (vezi toată discuția)
Cale de atac hot definitiva TaraTara TaraTara Imi cer scuze ca va abordez, dar as dori sa ma ajutati cu o informatie juridica. Este vorba de o actiune in instanta pt. servitute trecere. Raportul de ... (vezi toată discuția)
Consultaþie juridicã omatcons omatcons În anul 2002 am acţionat în judecată pe sc Distirgaz pentru obligaţia de a face devierea unei conducte de gaz presiune redusă care traversa proprietatea ... (vezi toată discuția)