avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna ziua .Am si eu o intrebare pt dv din partea socrului meu.El sa casatorit cu soacra mea acum 25 ,,,27 de ani in urma ,el a lucrat ca electrician la mina si avea un salariu bunisior precum si pensia acum ,soacra mea nu a lucrat niciodata iar acum vreo 6 luni soacra a decis singura sa se angajeze la o carciuma ca barman fara sa ia in calcul pe socru meu de nu sa duce la acea carciuma ,acolo o mare dragoste sa infiripat intre ea si un barbat dupa care soacra a decis sa plece de la socrul meu si tot odata luandusi si mai multe bunuri si toate hainele de la acestea.Acum el a bagat divortul de ea.:Unde au stat inpreuna atatea ani este o propietate de la parinti lui casa mostenire fara taxa de succesiune
dupa moartea acestora si ne renuntarea a celor 2 frati ai lui 1 decedat cu copii si unul in viata,din casatoria socrului cu soacra au rezultat 2 copii . INTREBARE : In caz de ceva partaj sau alte interventii ale soacrei mele poate sa dobandeasca cv ea ?in cazul in care ei au mai construit o anexa in acesti ani .VA MULTUMESC ANTICIPAT .
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 11:14, 19 Noiembrie 2017
soacra are un drept de creanta doar daca a investit ceva in acea casa si anexa, adica imbunatatiri sau renovari,Nu are drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ada969 ada969 Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)
Soacra vaduva decedeaza. sotul este mort de 4 ani, cu mult inaintea ... Safron Safron Soacra vaduva decedeaza. Sotul este mort de 4 ani, cu mult innaintea soacrei. Eu( nora) ce parte am la mostenire( apartament) daca mai sunt si alti 3 nepoti? (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparere legal???? cauntech cauntech M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, ... (vezi toată discuția)