Buna ziua .Am si eu o intrebare pt dv din partea socrului meu.El sa casatorit cu soacra mea acum 25 ,,,27 de ani in urma ,el a lucrat ca electrician la mina si avea un salariu bunisior precum si pensia acum ,soacra mea nu a lucrat niciodata iar acum vreo 6 luni soacra a decis singura sa se angajeze la o carciuma ca barman fara sa ia in calcul pe socru meu de nu sa duce la acea carciuma ,acolo o mare dragoste sa infiripat intre ea si un barbat dupa care soacra a decis sa plece de la socrul meu si tot odata luandusi si mai multe bunuri si toate hainele de la acestea.Acum el a bagat divortul de ea.:Unde au stat inpreuna atatea ani este o propietate de la parinti lui casa mostenire fara taxa de succesiune
dupa moartea acestora si ne renuntarea a celor 2 frati ai lui 1 decedat cu copii si unul in viata,din casatoria socrului cu soacra au rezultat 2 copii . INTREBARE : In caz de ceva partaj sau alte interventii ale soacrei mele poate sa dobandeasca cv ea ?in cazul in care ei au mai construit o anexa in acesti ani .VA MULTUMESC ANTICIPAT .
Succesiune
ada969
Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)