avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... norme U.E in vederea functionarii unui magazin mixt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

norme U.E in vederea functionarii unui magazin mixt

de unde pot sa ma interesez de norme U.E in privinta functionarii unui magazin mixt? ( marimea necesara sau etc..)
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bortosc , utilizator 23:11, 2 Octombrie 2006
teoretic si chiar practic aceste norme nu sunt scrise , adoptate, parafate etc. nicaieri. Ele sunt cerute de toata lumea, dar nimeni din Romania nu le-a citit pe vreun suport indiferent care ar fi acela, hartie,CD, electronic sau papirus, piatra sau ..... Concret, daca cineva pe lumea asta stie unde se pot gasi, am si eu rugamintea sa-mi spuneti. Merci anticipat.
da,aveti dreptate,toata lumea a auzit de ele,dar nimeni nu a vazut ceva concret scris negru pe alb ...
Normele de care vorbiti se refera la implementarea sistemului de management al calitatii. Ele SUNT SCRISE si mai mult decat atat, sunt publicate de multa vreme deja.

Puteti obtine mai multe informatii pe site-ul www.calitate.com

Deasemenea, puteti obtine informatii de la Directia Sanitar Veterinara (de unde puteti cumpara documentatii specifice) sau de la ANIMMC.

In sprijinul celor care doresc sa implementeze aceste sisteme de management al calitatii (si care, conform legii sunt obligati sa faca acest lucru) exista diverse programe de finantare din partea Guvernului si a Uniunii Europene.

Cel mai bine ar fi sa va adresati unei firme specializate in acest domeniu de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after-school Cerasela Neagu Cerasela Neagu Buna ziua, intentionez sa deschid un after school( 7-11 ani) si as vrea cat mai multe informatii referitoare la acest subiect, de la infiintare societate, cod ... (vezi toată discuția)
Poluare cariera de exploatare piatra ariana03 ariana03 Buna ziua Doresc sa va supun atentiei urmatoarea situatie: in urma cu 2 ani s-a redeschis o caiera de piatra la aprox 1.5 - 2 km de primele locuinte si din ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)