avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda centura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda centura

Salut, azi am fost oprit de un echipaj pe dn1 pentru lipsa centurii, desi eu o purtam .. argumentul agentului a fost ca am tras-o dupa ce m-a oprit acesta.Oke 145 in 48 ore, fara martor pe PV si masina lor fara camera, se poate face ceva in privinta ei? Momentan nu dispun de fonduri pentru amenda, ce se poate intampla daca nu o achit momentan?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:25, 19 Noiembrie 2017
Nu se intampla nimic,o sa primiti o somatie de la adm financiara peste cateva luni,un an aveti timp suficient sa o platiti pana atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionat fara proces verbal mihai20feb mihai20feb Buna ziua! In vara anului 2010 mi s-a intamplat urmatorul lucru: Circuland regulamentar pe soselele patriei, in jurul orei 01:00A.M. , am fost oprit de un ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv Andy2001 Andy2001 Buna dimineata, doresc sa ajut pe cineva cu o informatie si apelez la ajutorul celor de aici. Persoana respectiva a fost oprita in trafic pe motiv ar fi ... (vezi toată discuția)
Sarcina probei cos_ionel cos_ionel salut la toata lumea incep prin a-mi exprima o nedumerire. Eram absolut convins ca in intentia legiuitorului roman, era de a exclude posibilitatea savarsiri ... (vezi toată discuția)