avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examenul de traseu pentru obtinerea permisului.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examenul de traseu pentru obtinerea permisului.

La sfirsitul luni septembrie am sustinut traseul pentru obtinerea permisului de conducere si bineinteles am fost picat. Am reluat traseul cu instructorul si mi-a spus ca tot cea ce am facut a fost corect nu a vrut sa iti de-a permisul mi-a spus instructorul. Intrebarea este cum pot intra in posesia filmari examenului de traseu dat cu politistul? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Examen permis auto liamic43 liamic43 Am făcut cursuri pt. permis cu o școală autorizată auto. Prima dată am căzut examenul de traseu. După 5 octombrie am dat din nou testul teoretic , ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)
Permis conducere neridicat Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In 1994 sotia a sustinut examen de conducere. Instructorul a informat-o ca a luat examenul. Nu si-a ridicat p.c. din motivul ca nu avea masina. Acum, ... (vezi toată discuția)