avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cunoasteti vreun avocat roman in Israel?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cunoasteti vreun avocat roman in Israel?

Am nevoie de un confrate roman care lucreaza in Israel .Speta civila, include legislatia israeliana. Imi puteti recomanda pe cineva? Cu date de contact. Preferabil, in Tel Aviv.
Multumesc.
Cu stima,
Av.Niculescu-Gorpin
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 20:00, 10 Octombrie 2009
Buna ziua,

vad ca nu raspunde nimeni la acest mesaj...

eu am avut mai multi clienti din Israel si am primit in cateva randuri inscrisuri atat de la notari de origine romana stabiliti in Israel cat si de la avocati plecati din Romania si care acum lucreaza in Israel;

as putea sa ii contactez si sa cer niste date de contact...

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu urmari in israel marap marap -Cetatean roman si israelian, in 2005, se casatoreste in Romania cu o romanca, pleaca in Israel, ea naste in Romania, el le face chemare si sotia si copilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va contactez in legatura cu inregistrarea casatoriei ... Laura1907 Laura1907 Buna ziua! Va contactez in legatura cu inregistrarea casatoriei si a divortului in Romania. Sunt cetatean roman cu domiciliul in Bucuresti, m am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii bancare persoana fizica Andrei47 Andrei47 Buna ziua, Am si eu o intrebare care ma framanta. Acum aproximativ 4 ani am girat o cunostinta din Romania pentru achizitionarea unui apartament. ... (vezi toată discuția)