avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neînțelegeri cu un vecin - programul de liniște
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neînțelegeri cu un vecin - programul de liniște

Va rog sa-mi spuneti daca exista un mijloc sa-mi pot rezolva o situatie disperata pe care o am cu un vecin care nu vrea pur si simplu sa respecte reguli de bun simti care exista intre locatarii unui bloc in ceea ce priveste respectarea orele de odihna .In acest interval face un zgomot infernal trantind lucruri din casa,certuri etc.Mentionez ca sunt o persoana in varsta si bolnava.Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: eldo , utilizator 17:26, 20 Noiembrie 2017
Daca nu puteti solutiona amiabil,sesizati oficial politia responsabila teritorial
Am omis un aspect important si anume apartamentul este inchiriat la niste elevi.Am vorbit si cu ei degeaba,am vorbit si cu proprietarul apartamenrtului si mi-a raspuns ca el nu are ce face pentru ca are contract cu ei si sa rezolv eu problema.Va rog mult sa-mi spuneti cine trebuie sa rezolve situatia si cum.Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote infernale cryso68 cryso68 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema care nu stiu cum sa o rezolv. La cine sa ma adresez, va rog, sa rezolv problema legata de copiii ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)