Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema care nu stiu cum sa o rezolv. La cine sa ma adresez, va rog, sa rezolv problema legata de copiii vecinilor de deasupra apartartamentului meu care fac zgomote infernale, antrenamente la carate, trantesc obiecte grele si parintii lor nu vor sa-i stapaneasca. Am facut 3 sesizari la Politie dar nu au facut obsolut nimic in sensul acesta, adica nici macar nu i-au avertizat ca ii amendeaza. Spuneti-mi daca pot face ceva pe cale juridica, pentru ca si eu si sotul meu suntem disperati.
Vecinii respecta programul de liniste sau zgomotele sunt produse si in programul de liniste ?
Va confruntati cu situatie delicata,avand in vedere ca vecinii vor invoca varsta si comportamentul caracteristic specific copiilor
Initial incercati sa implicati presedintele de asociatie care poate se poate implica pentru respectarea programului de liniste
De la presedintele de bloc am doar o adresa in care imi spune ca numai Politia poate sa ii amendeze, si va dati seama ca vecinii nu se implica, nici macar nu vor sa vina sa auda, i-am invitat. Problema este ca parintii ii lasa sa faca ce vor, si baiatul cel mare de 8 ani face caratae si se antreneaza si acasa cu tatal lui care am inteles ca este traditie de familie, dar pur si simplu nu se poate sta in apartamentul meu mai ales in intervalul 19.00-23.00. Zgomote sunt si in cursul zileiu ca cel mic de 2 ani sta cu bunica. Parerea mea este ca parintii sunt needucati, necivilizati, nu stiu sa convietuiasca la comun. Am vorbit cu parintii copiilor si mi-au raspuns stupefiant "sa astept sa creasca copii" si " sa ma mut la vila". Dar eu si sotul meu care avem 45 si respectiv 47 de ani vrem si noi liniste cand venim de la serviciu, in casa noastra. Va multumesc