avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , As vrea sa știu cum să procedez cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , As vrea sa știu cum să procedez cu vecinii de deasupra ...

Buna ziua ,
As vrea sa știu cum să procedez cu vecinii de deasupra mea care au doi copii ,nu prea mici ,unul la școală și fetița la grădiniță care ar trebui să înțeleagă deja daca cineva le explica că nu stau doar ei în acel bloc ,nu mai putem sta in casa de ei,fac o gălăgie infernală ,trantind și urlând toată ziua când sunt acasă ,le-am spus frumos dar mi-au replicat că asta-i la bloc ei fiind veniți nu demult de la tara .Sunt de nesuportat,eu înțeleg că sunt copii ,și eu am crescut copii dar așa ceva nu s-a întâmplat .
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:17, 15 Ianuarie 2023
le faceti plangeri repetate la sectia de politie, vb cu politistul de proximitate. Vb intai si cu alti vecini , poate va sustin
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Atat timp cat amiabil nici parintii nici copii nu inteleg sa respecte normele de convietuire in comun si dispozitiile referitoare la programul de liniste singura solutionare o poate dispune autoritatea competenta =politia care in temeiul disp L nr 61/1991 republicata poate aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala asupra minorilor mamazzz mamazzz Buna ziua, Stau intr-un bloc impreuna cu fetita mea de 6 ani. Din pacate avem o vecina care nu prea apreciaza exuberanta copiilor ce se joaca in fata ... (vezi toată discuția)
Ora de liniste puni puni buna ziua. as dori sa stiu daca exista orele de liniste din timpul zilei. stiu ca exista o lege 61 republicata in 2011 dar eu nu am gasit nimic legat de ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in conflicte intre vecini AlissAndre AlissAndre Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege sau exista avocati specializati in conflictele dintre vecini. Ca sa spun si problema: - vecinul de ... (vezi toată discuția)