avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru buletin

Buna ziua!Am 17 ani si nu am avut nici o data buletin!Eu am locuit timp de 5 ani de zile in Italia (la varsta de 12 ani am fost nevoita sa plec cu mama mea si cele 2 surori in Italia, acolo eu am toate actele in regula)Acum 8 luni m-am decis sa vin in Romania alaturi de prietenul meu (el fiind si tatal copiilului meu).La frontiera am intrat in tara cu pasaportul expirat (eu am aflat dupa ca imi va trebui buletinul la frontiera pentru a pleca inapoi in Italia),Acum problema este ca mama mea nu poate veni in tara pentru ami face buletinul (ea este divortata de tatal meu, el sta in Suceava si nu vrea sa aiba nici o legatura cu mine,chiar daca port numele lui).Prietenul meu este proprietar pe casa unde stam si am fost loata in spatiu de el, dar cand am fost sa fac poza de buletin doamna de acolo mi-a spus ca nu pot sa imi fac buletinul pentruca eu sunt din Targoviste iar prietenul meu din Calarasi si ca nu se poate.Pe certificatul meu de nastere este scris ca mam nascut in Targoviste,dar eu acolo nu mai am pe absolut nimeni care sa ma ia in spatiu.Eu fara buletin nu am putut sa ma inscriu nici la doctor (eu avand 8 si o saptamana) nu am facut nici un fel de analize...iar acum am aflat ca nici vaccinurile la copil nu i le pot face.Eu am o singura procura de la tatal meu cum ca il imputerniceste sa imi faca buletinul.Ce sfaturi imi puteti da...cu aceasta procura pot face buletinul?
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
Viosiele, utilizator

Alte discuții în legătură

Pt iesirea din tara cu un minor creatza_ani2008 creatza_ani2008 pentru a veni in romania cu un minor este nevoie de procura din partea tatalui daca copilul are pasaport, si tatal este prezent in aeroport . (vezi toată discuția)
Cum poate obține mama mea ... Lavinia1771 Lavinia1771 Buna ziua , eu am o problema cred ca des intalnita , mama mea este in Italia de cand aveam eu in jur de 6 ani ( p.s. acum am 17 ) dar totusi ma ajutat ... (vezi toată discuția)
Procura iesire din tara copii minori monykyss monykyss Bună ziua,am nevoie de un sfat/îndrumare... Băiatul meu are două gemene(2 ani jumatate) dintr-o relație . Fetele au fost recunoscute, li se plătește ... (vezi toată discuția)