avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se sanctioneaza inchiderea balconului fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se sanctioneaza inchiderea balconului fara autorizatii?

Cum se sanctioneaza inchiderea balconului fara autorizatii?
Cel mai recent răspuns: noane , utilizator 19:19, 20 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 50/1991 autoritatile in drept pot aplica sanctiune pecuniara,inclusiv obligarea proprietarului la executarea dezafectarii constructiei neautorizate si aducerea la forma anterioara interventiei
Este un subiect care arde in zona Selimbar SB.deoarece constructorul de bloc in cardasie cu primaria au convenit sa nu permita inchiderea balcoanelor din motiv ca asa vor ei s-a ajuns in situatia ca proprietarii dupa ce au solicitat certificat de urbanism pentru intocmire doc.pentru autorizatie sa le fie refuzata emiterea certificatului de urbanism,este legal acest refuz?Are primaria si constructorul acest drept de a-mi interzice inchiderea balconului ?
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
noane, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)
Balcon ultimul etaj, baza legala pentru inchidere fara autorizatie doru_gabi doru_gabi Buna ziua! Locuiesc la ultimul etaj (9), detin apartamentul din 2010, am schimbat cornierul de pe balcon cu termopan in 2011 (fara autorizatie). In acest ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate legea 50/1991 criastian criastian Am efectuat o modificare la apartamentul in care locuiesc in anul 2001, mi-am inchis balconul cu tamplarie termopan, am efectuat o arcada la iesirea in balcon ... (vezi toată discuția)