avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen apel

Am primt hotarare de la judecatorie intrun proces dupa 10 zile de la redactare in care scrie"" drept de recurs 5 zile de la promulgare"" .Promulgarea a fost pe 16/06/2017,iar eu am primit plicul acasa pe 26/06/2017.Am facut recurs si l-am depus pe 30/06/2017. La apel mi s-a comunicat tardivitatea apelului ,comunicandumi-se ca trebuia sa il depun pana pe 21/06/2017,data cand eu nici nu primisem plicul.Cum e corect si ce se poate face?
Ce obiect a avut? De la pronunțare scrie, adică de la data hotărârii, nu de la comunicare.
Da,de la pronuntare. Bun si daca plicul a facut 10 zile pe drum ,cum asi fi putut depune apelul in 5 zile de la hotarare?Ma gandesc ca trebuia sa il primesc a doua zi ca sa pot respecta termenele.
Trebuia declarat recurs fara a se indica motivele in termen de 5 zile de la pronuntare. Dupa comunicare, tot in termen de 5 zile, se depuneau motivele de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Termen redactare hotarare penala puncuskaa puncuskaa cam cat dureaza ca o hotarare in prima instanta sa fie motivata? stiu ca depinde de nr dosarelor dar un aproximativ daca se poate? (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii roxanapetrica roxanapetrica buna ziua am o intrebare urgenta care necesita ajutor.Tatal meu a avut proces de munca la care s-a respins fondul.urma sa primesca hotararea instantei cu ... (vezi toată discuția)