avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program de liniste la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program de liniste la bloc

Buna ziua

Va rog daca imi puteti spune care este programul de liniste la bloc. Conform legii 61/1991 (art 2 pct 26) am gasit asa: 22.00-08.00 si 13.00-14.00.
Din ce am mai auzit eu, n-ar mai exista aceste intervale.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 20 Noiembrie 2017
Legea nu s-a schimbat. Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula fiecare asociatie de proprietari prevede in regulamentul de ordine interioara programul de liniste ,in limitele prevazute de disp L nr 61/1991 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari, orele de odihnă vivian977 vivian977 1..care sunt orele de odihna la bloc in anul 2017? 2.ce lege actualizata este in vigoare? 3 .sanctiuni in afara orelor de odihna ! (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice la bloc pe timpul noptii accanao accanao Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoare situatie: locuiesc la bloc, iar vecina de la etajul de deasupra isi incepe programul de ... (vezi toată discuția)
Program de liniste Mihaela Mky Mihaela Mky Buna ziua ! De curand m-am mutat cu chirie intr-un bloc nou . Blocul nu este inca locuit in totalitate, ocupate fiind pana in 10 apartamente , restul fiind ... (vezi toată discuția)