avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie

Bună ziua! Va rog din suflet sa îmi răspundeți. Bunica mea are o datorie la Orange și e preluată de cei de la Top factoring și a primit un plic acasă cum ca e data în judecata, menționez ca NU are nici un venit și nici o proprietate pe numele sau . Ce sa facă, ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 15:44, 20 Noiembrie 2017
Nu cred ca este data in judecata ci doar amenintata cu un eventual proces.Aceasta este modalitatea de lucru a acestor recuperatori.formularea de somatii,notificari,ferindu-se in general de procese.In cel mai rau caz daca chiar este vorba despre o citatie,in urma obtinerii unei hotarari judecatoresti i se poate popri un procent din pensie.
Nimic. Daca nu are nimic ce sa ii ia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alexandrina74 alexandrina74 cei de la eos ma pot executa silit pt o factura orange din 2010?am platit celor de la eos aproximativ jumate din suma dde care am fost instiintat iar ultima ... (vezi toată discuția)
Avertisment de plata topfactoring Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru Mama a primit un plic de la Top Factoring,prin care o anunta ca are de platit o suma de 1074 lei pt un card de cumparaturi,numarulde zile de la data ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)