avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... MODIFICARE APARATAMENT FARA AUTORIZATIE (PERETI ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

MODIFICARE APARATAMENT FARA AUTORIZATIE (PERETI DARAMATI)

Vecinul de la parter a daramat peretii fara autorizarile legale, ca sa-si creeze un open space. Am sesizat ISC care a trimis sesizarea spre solutionare organelor locale. Acestea mi-au raspuns ca proprietarul nu se opune patrunderii lor in apartament, dar nu mai are cheia de la casa (apartamentul este in renovare si nu este locuit). Este evident ca se eschiveaza, iar cei de la primarie il sustin. Cum pot determina autoritatea locala să-si faca datoria?
Cel mai recent răspuns: Laelia , utilizator 20:25, 20 Noiembrie 2017
Nu mai deschideti aceeasi discutie in mai multe sectiuni. Ati primit deja mesaje de raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca la nivelul serviciului specializat din primarie nu ati primit raspuns care sa releve realitatea sesizati oficial primarul
Daca nici primarul nu intelege sa se implice pentru verificare,sesizati oficial departamentul administratie publica din cadrul MAI
Am renunțat la ea în cealaltă secțiune. Nu știu cum s-a reactivat. Îmi cer scuze pentru deranjul pe care vi l-am provocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pereti daramati in apartament fara autorizatie Laelia Laelia Buna seara, Vecinul de la parter a daramat peretii fara autorizarile legale, ca sa-si creeze un open space. Am sesizat ISC care a trimis sesizarea spre ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul de la parter! huic_gabriel huic_gabriel buna seara! am si eu o problema. in urma cu mai bine de 1an, vecinul de la parter a inceput sa-si renoveze apartamentul. a facut diferite moificari care au ... (vezi toată discuția)
Aviz isc pentru autorizatia de constructii (modificari interioare) alexnbv alexnbv Buna ziua, Asa cum probabil multa lume stie, pentru orice modificare adusa in interiorul unui apartament, proprietarii au nevoie de autorizatia de ... (vezi toată discuția)