avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... inregistrarea audio
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

inregistrarea audio

Ok legal nu ai voie sa inregistrezi,dar daca eu am fost amenintat de catre seful meu in nenumarate randuri si cand am pututu l-am inregistrat ,este legal???
L-am inregistrat pentru a face dovada ca sunt discriminat si amenintat,intr-un viitor proces este legal si constituie proba in instanta??

Alte discuții în legătură

E legal să înregistrez o discuție verbală sau telefonică cu cineva? Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea vocală este ilegală dacă nu anunți înainte ? ADEX001 ADEX001 Bună seara! Un amic mă sună frecvent și mă amenință cu tot felul de lucruri. Mă gâdesc să-l înregistrez atunci când mă sună următoarea ... (vezi toată discuția)
Flagrant cu reportofon doncristiano doncristiano Salut Doresc sa efectuez o inregistrare a unei convorbiri viitoare cu niste functionari ai statului care refuza sa isi indeplineasca atributiile. Am voie ... (vezi toată discuția)