avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A cui este răspunderea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A cui este răspunderea?

Cine este sancționat pt lăsarea nesupraveheata a animalelor daca proprietarul lor are o înțelegere verbală cu ciobanul și acesta din urma nu ingrijeste si nu supravegeaza animalele, ele pătrunzînd pe proprietatile altor proprietari și pot prezenta pericol pt bunuri sau persoane?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:26, 21 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu exista un contract intre proprietar si cioban, raspunde exclusiv proprietarul,ciobanul este doar un prepus care are doar paza materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa imi apar proprietatea din mediul rural atunci cand nu am gard? ana_stan22 ana_stan22 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie neplacuta. Am cumparat de curand o casa la tara, veche, fara gard. Nu am posibilitatea financiara de a face in acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)
Este oare posibil asa ceva? sylvya27 sylvya27 cum este posibil ca dupa ce vaca bunicului a murit in urma unui accident rutier,tocmai bunicul sa fie vinovatul.accidentul s-a produs in jurul orei 20 pe ... (vezi toată discuția)