avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... negociere colectiva privind modificare CIM prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

negociere colectiva privind modificare CIM prin transfer contributii sociale de la angajator la salariat

Buna seara,

Cum initiaza angajatatorul negocierile colective pentru modificarea, prin act adiţional, a contractelor de muncă privind transferul contribuţiilor sociale de la angajator la salariat?

Este vorba despre o societate cu 7 angajati, societate care nu are nici CCM (nefiind obligata conform legislatiei) nici reprezentanti ai salariatilor.

OUG 82/2017 face insa derogari, obligand si societatile care au mai putin de 21 de salariati sa procedeze la initierea negocierii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 15:49, 21 Noiembrie 2017
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul colectiv Strong Strong Unitatea noastra are CCM valabil încă jumătate de an, în care se specifică că salariul de bază nu poate fi stabilit sub salariul minim brut pe țară. ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti cine negociaza contractul colectiv de munca la nivel de societate daca in cadrul societatii exista sindicat reprezentativ dar are numai 80 ... (vezi toată discuția)
Oug 79 Andreea944 Andreea944 Buna ziua, As dori o confirmare a ceea ce urmeaza : Societatea noastra are 20 de angajati, iar in urma noii legi trebuie sa desemnam un reprezentant legal ... (vezi toată discuția)