avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare invaliditate grad 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare invaliditate grad 2

Ma numesc Pavel Romeo si am 62 ani.
Datorita problemelor de sanatate pe care le avea (in urma cu un an am avut un infarct si mi-au fost implantate dou stenturi), in luna martie mi-am depus dosarul de pensionare anticipata partiala. Ca urmare acestui fapt, in luna aprilie am primit decizia de pensionare fara a-mi intrerupe activitatea. Tot in aceeasi luna, la un consult a reiesit ca sunt intr-o situatie medicala critica. A urmat o internare cu implant stent carotidian cu concediu medical de 183 care expira in data de 26 noiembrie, cu propunere de pensionare grad 2 de invaliditate. Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de pensia de invaliditate.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate kallo iosif kallo iosif Sunt nascut la 21.06.1969, am 41 de ani. Am lucrat 22 de ani la CFR,si in urma disponibilizarilor am ajuns somer in luna martie. In luna august am suferit un ... (vezi toată discuția)
Pensionare posibila dupa un infarct miocardic acut? myrcyca myrcyca Recent [aprox.o saptamana in urma] am suferit un infarct miocardic acut in urma caruia s-a intervenit cu implantarea a 2 stenturi pe artera ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor onasis1961 onasis1961 Cu ce mă poate ajuta un infarct miocardic urmat de montarea a 3 stenturi?Adică:pot fi pensionat definitiv fără revizuire la 52 de ani sau schimbarea de ... (vezi toată discuția)