avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cu cât voi fi plătit în concediul medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cu cât voi fi plătit în concediul medical?

buna seara sunt in concediu medical din 13 noiembrie am avut un acident acasa mia cazut niste caramizi pe picior eram in timpul liber dar urma a doua zi sa intru la munka si mai am.de stat in concediu sunt angajat la o firma de paza de un an si 2 luni si am.un cod de indemnizatie de 01 as vrea sa stiu cat as lua eu pe concediu medical eu salariu il am de 1400 multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
gheorge, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna Ziua Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care: in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Concediul medical Alice1985 Alice1985 Buna Seara, Prietenul meu o avut un Infart Miocardic Acut cu Stent si as vrea sa stiu cum i se calculeaza concediul medical cu un brut de 1400 ... (vezi toată discuția)
Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)