Buna dimineata,
In anul 2004 tatal meu si sora lui ( actualmente decedata) au vandut un teren arabil extravilan pe baxa de procura speciala facuta pe numele unei rude. .In luna octombrie anul curent am primit prin posta de la DGITL sector 3 instiintare privind infiintarea popririi contului din banca si a pensiei deoarece nu a fost platit impozit din anul 2006 Ne- am adresat la DGITL sect 3 si acolo ni se solicita actul d e vanzare cumparare,, act pe care noi nu il avem, am apelat la ruda careia i s-a facut procura la vremea respectiva, ea sustine ca nu si mai aminteste cui a fost vandut si nu a pastrat actele de vanzare apoi mi a sugerat vag s a merg la notarul unde crede ea ca a incheiat actele atunci;; am fost am depus o cerere pentru eliberare duplicat pentru a demonstra ca terenul nu ne mai apartine insa am primit raspuns ca nu exista nici un act de vanzare intocmit pe numele tatalui meu si a surorii lui. Unde as putea sa ma mai adresez pentru a obtine duplicatul actului de vanzare?
va multumesc anticipat pentru raspuns
In primul rand,s-a prescris dreptul DGITL sector 3 de a cere impozit dupa cca.11 ani,termenul de prescriptie a creantelor fiscale este de 5 ani.Incercati la Camera Notarilor Publici.ptr.duplicat contract vanzare-cumparare