avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit pe teren vandut in 2004
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit pe teren vandut in 2004

Buna dimineata,
In anul 2004 tatal meu si sora lui ( actualmente decedata) au vandut un teren arabil extravilan pe baxa de procura speciala facuta pe numele unei rude. .In luna octombrie anul curent am primit prin posta de la DGITL sector 3 instiintare privind infiintarea popririi contului din banca si a pensiei deoarece nu a fost platit impozit din anul 2006 Ne- am adresat la DGITL sect 3 si acolo ni se solicita actul d e vanzare cumparare,, act pe care noi nu il avem, am apelat la ruda careia i s-a facut procura la vremea respectiva, ea sustine ca nu si mai aminteste cui a fost vandut si nu a pastrat actele de vanzare apoi mi a sugerat vag s a merg la notarul unde crede ea ca a incheiat actele atunci;; am fost am depus o cerere pentru eliberare duplicat pentru a demonstra ca terenul nu ne mai apartine insa am primit raspuns ca nu exista nici un act de vanzare intocmit pe numele tatalui meu si a surorii lui. Unde as putea sa ma mai adresez pentru a obtine duplicatul actului de vanzare?
va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ff38 , utilizator 13:23, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand,s-a prescris dreptul DGITL sector 3 de a cere impozit dupa cca.11 ani,termenul de prescriptie a creantelor fiscale este de 5 ani.Incercati la Camera Notarilor Publici.ptr.duplicat contract vanzare-cumparare
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cu respect va rog sa ma indrumati in rezolvarea problemei ... @costelus65 @costelus65 Buna ziua! Cu respect va rog sa ma indrumati in rezolvarea problemei pe care o am:. Tatal meu a facut o procura, acum 10 ani, in 2011, unui cetatean, ca acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
Bună seara, acum 20 ani părinții mei au cumpărat o casă ... Cremona88 Cremona88 Bună seara, Acum 20 ani părinții mei au cumpărat o casă la tara împreună cu unele terenuri aflate undeva in afara satului. Pe casa au contract de ... (vezi toată discuția)