avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Obama
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Obama

Nu este rubrica potrivita, dar celelalte sunt si mai nepotrivite.
Semnificativ faptul ca i s-a conferit premiul Nobel pentru acea parte a activitatii sale care este medierea. Am mare incredere in aceasta " noua" (en vogue) modalitate de a rezolva dispute, controverse, conflicte.
Cel mai recent răspuns: BogdanLupu , utilizator 23:21, 1 Martie 2010
Inainte de ajunge la consens , unii membrii din comisia norvegiana s-au opus decernarii premiului lui Obama, dar pana la urma , posibil datorita unor constrangeri, s-a realizat unanimitatea .
Unul din membrii comisiei , Agot Valla in publicatia Bergens Tidende a declarat , ca ar fi asteptat mai hotarate pozitii contra , in special avand in vedere implicarea cat mai puternica a SUA in razboiul din Afganistan .
Ceea ce nu este tocmai o straduinta la pace ,sa recunoastem.Dar am putea aduce si alte exemple .
Un alt membru , Inger Ytterhorn a apreciat la inceput, ca ar fi prea propita acordarea premiului lui Obama , dupa doar cateva luni de activitate, in care in realitate nu a facut nimic pentru pace .
Cert este , ca Obama - asa cum foarte corect a precizat @u.b.i.k. - a fost mirat , ca tocmai el devenit posesorul acestei aprecieri .
Sa mai adaugam si parerea fostului ministru de externe al Australiei , Alexander Downer, care sustine ca a fost o greseala acordarea premiului lui Obama, care ar trebui sa refuze preluarea in 10 decembrie ,pastrand in asa fel cinstea premiului Nobel.
Am putea nominaliza si alte persoane, care au preluat premiul fara remuscari, cu toate ca intreaga lor activitate a fost in contradictie totala cu spiritul in care a fost realizat premiul pentru pace . Dar...
Alexander Downer a mai precizat ca acest act a fost rezultatul unei " politici cinice" .
@handsu
"Congrats Mister President" era doar un mod de a spune,deoarece castigarea Premiului Nobel de catre Obama nu reprezinta pentru mine o bucurie...
De ce ar fi asa???;)
Da,a fost doar o greseala de exprimare din partea mea...
Multumesc pt. faptul ca mi-ati atras atentia.:):)
peraspera a scris:

Nu este rubrica potrivita, dar celelalte sunt si mai nepotrivite.
Semnificativ faptul ca i s-a conferit premiul Nobel pentru acea parte a activitatii sale care este medierea. Am mare incredere in aceasta " noua" (en vogue) modalitate de a rezolva dispute, controverse, conflicte.

OBAMA= Cel mai slab presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premiul nobel pentru pace - pro si contra handsu handsu Premiul Nobet pentru pace in acest an a fost atribuit presedintelui SUA , Barack Obama .,In mai multe organe de presa internationale au aparut comentarii ... (vezi toată discuția)
Herta muller, scriitoare de origine romana, emigrata de 20 de ani in germania a castigat premiul nobel Radu Gabrian Radu Gabrian Nascuta la 17.08 1053,dintr-o familie de svabi din Banat,scriitoarea romana Herta Muller, a facut o deosebita onoare tarii sale de origine,Romania ,prin ... (vezi toată discuția)
Modificari 2 septembrie Alin Popescu Alin Popescu Au fost lansate medalii: - consultantul lunii (se face o medie a rating-ului obtinut zilnic de utilizator in luna resp) - utilizatorul lunii (se face un ... (vezi toată discuția)