avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt disperat din cauza meseriașului!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt disperat din cauza meseriașului!

Buna ziua ! Cam acum 2 luni de zile m am apucat sa renovel apartamentu.Am cautat pe olx prin ziare echipe , diintre care am selectatat una s au apucat de treaba si dupa 2 saptamani cand Le am dat prima transa de bani dupa ce au curatat niste pereti si au tras glet au si plecat. Nu am apucat sa fac nimic cu eu la mana. Am cautat alta echipa , a venit un dom meserias a vazut si la cate se lauda ca ar fi cel.mai bun si ca el ma ajuta sa termin apartamentu. Am facut un contract de mana i am dat un avans si 2 transe de bani incercand sa respect contractul din ounct de vedere financiar dar din punct de vedere al stagiului lucrari
El nu sa tinut de cuvant. Mai sunt cateva zile si deja se apropiere termen ul de 1 decembrie si baia , dormitoru mare nici nu sa apucat de ele plus ca in sufragerie a pus parchetul in ultimu hal numai si au batut joc de materiale . Cand ii spuneam sa se grabesca spunea ca are timp .la fiecare transa de bani l am pus sa semneze pe un contract facut de mana cu stadium lucrari dar neinregistrat dinpacate .ultima transa de bani a fost sambata dar trebuia sa imi tetmine la gata sufrageria bucataria dormitoru mic si debaraua
Dar mai este foarte mult de lucru la ele. ieri venit cu sotia de la lucru am con stata ca nu sa mai facut nimic sunandu l imi raspunde seara ca e acasa si ca azi a avut alta treaba . L am chemat si l am dat afara dar problema xa mi a stricat materiale si nici macar nu a facut de bani primiti. Ce pot face ? Am si atatsat la contract o copie de buletin a lui plus toate sumele date si semnat de el si de mine. Va multumesc .
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 23:14, 22 Noiembrie 2017
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial politia ,anexati documentele justificative
Succes !
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are ce sa faca politia,nu este nicio infractiune!Puteti actiona in instanta pe cale civila,pe principiul raspunderii civile contractuale daca aveti incheiat un contract.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
DAN POPESCU, Avocat
Este vorba de un contract de mana nu de unul notarial si cum se justifica in instanta ca el a facut o parte din munca si restul nu ? , care ar fi procedura ?, multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
trandafir2, moderator
Are dreptate domnul avocat, Poliția nu se poate implica, însă puteți să-l acționați dumneavoastră în instanță și, pe baza a ce este stipulat în contract, chiar dacă este unul sub semnătură privată, se decide, iar dacă nu ați consemnat nimic, va fi cuvântul dumneavoastră împotriva acelei creaturi.
Înregistrați acum video stadiul lucrării.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
OutStanding, utilizator
nu exista in acest moment lege care sa protejeze proprietarul de acesti asa zisi meseriasi!in instanta -calea civila -viitoarele cheltuieli pot sa ajunga mai mari ca si paguba!asa ca......

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? Kia1 Kia1 Buna ziua! Problema mea începe așa: Mi-a fost recomandat de către cineva un executant de mobila la comanda! Toate bune și frumoase! Ne-am întâlnit , a ... (vezi toată discuția)
Am dat bani la meserias si nu mai vine cupidon_sagetatorul cupidon_sagetatorul Buna ziua, In luna august 2011 am venit in apartament cu un meserias pentru a ne intelege la pret sa-mi faca un balcon. In urma discutiilor, ne-am impacat ... (vezi toată discuția)
Probleme administratie Bossde_Boss Bossde_Boss Uite cum sta treaba : Am stabilit sa se face izolatia la acoperis . Sa facut aceasta chestie mai mult cu forta. Pana acum dl. Administrator nu a dat deloc ... (vezi toată discuția)