avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare

Buna ziua,pe data de 02.11.2017 am depus cerere de evacuare iar pe 06.11.2017 judecatoria a aprobat cererea .Am vb cu executorul care se ocupa de caz si mi-a zis ca va trebui sa primesc acasa un plic insa nici pana in ziua de azi nu am primit nimik.Am vrut sa sun executorul dar nu imi rasp la tel.cat mai am de asteptat?imi puteti da un rasp?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:35, 21 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Instanta motiveaza sentinta, in mod legal, in 30 de zile.
Durata poate sa fie mult mai mare functie de incarcarea judecatorului.
Dupa ce primit acasa sentinta (acel plic) va trebui sa asteptati sa vedeti daca nu este atacata de partea care a pierdut.
Dupa ce se scurge termenul acela va trebui sa legalizati sentintra si abia ulterior va puteti adresa executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa intru peste chirias sa il dau afara? shomescu shomescu Buna ziua, Am avut un proces cu un chirias care nu a mai vrut sa paraseasca apt, un escroc de fapt care a fost descoperit de politie ca a mai facut anterior ... (vezi toată discuția)
Aplicare hotărâre judecătorească mariuca12 mariuca12 Bună seara. As dori sa știu când se pune în aplicare o hotărâre judecătorească. De la data comunicării (când o primești acasă), când primești o ... (vezi toată discuția)
Cum obtin duplicat? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua,vreau sa intreb cum pot obtine un duplicat al unei hotarari definitive in cazul anularii unei amenzi de circulatie?Am primit acasa in plic ... (vezi toată discuția)