avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... RECALCULARE PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

RECALCULARE PENSIE

M-am pensionat anticipat incepand cu 01.01,2000 avand 51 de ani sunt femeie , vechime in munca grupa a II a 17 ani 8 luni si 16 zile , in grupa a III a 5 ani si o luna , mi-au calculat un punctaj de 0,80811 , intrebarea mea este daca pot cere recalcularea pensiei . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:12, 21 Noiembrie 2017
Nu intrati in nicio recalculare.
Puteti cere recalculare doar daca aveti stagiu adaugat.
Adica:
Ati mai lucrat dupa pensionare.

daca ma angajez ?
Pentru orice stagiu adaugat(lucrat dupa pensionarea la limita de varsta), se poate cere recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani necesari de grupa 2 de munca sa beneficiez de 25 de ani stagiu de cotizare Tenea Maria Tenea Maria Am ieșit anul acesta la pensie de varstă în luna martie. Am 17 ani de grupa a doua de munca. Beneficiez de calculul de 25 de ani stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind pensia de invaliditate ionelasandu ionelasandu Am o mare dilema cu privire la vechimea in munca acordata in urma pensiei de invalididate de gradul II.Mentionez ca mama are varsta de 51 de ani ,ani lucrati ... (vezi toată discuția)
Stagiul complet de cotizare costicostita costicostita Buna ziua Am 51 ani, 30 ani vechime in munca din care 17 ani grupa I-a.Mai trebuie sa contribui la stagiul de cotizare? (vezi toată discuția)