Sa presupunem ca cineva conduce masina si depaseste o autoutilitara pe linie continua depasind si viteza legala cu aprox 40KM/h avand aprox 100km/h in zona cu limita 60. Este vazut de un echipaj cu mcv care venea de pe contrasens a aprins girofarurile si a oprit cu roata fata stanga pe banda noastra de mers dand flashuri cu farurile. nu au coborat din masina nu au scos mana sau bastonul pe geam. Noi ne-am vazut de drum mai departe, insa nu am mai vazut autoutilitara si nici masina de politie sa vina dupa noi . Nu stiu ce se poate intampla in acest caz si nu inteleg de ce nu a venit politia dupa noi daca au vrut sa ne opreasca, ne puteau ajunge din urma cu usurinta si sa ne conduca intr-o parcare, ca se ne poata arde in siguranta nu pe marginea drumului.
Nu a fost un semnal de oprire, ci unul de atentionare. Posibil sa nu mai faceti asa ceva. Daca e sa vina si amenda, veti primi o citatie pentru prezentare la politie, in vederea identificarii vinovatului si intocmirea PV de contraventie, Sau s-ar putea sa nu vina nimic.